Mycoko Freda
Fredrikinkatu 32
010 3222480

Mycoko Espa
Eteläesplanadi 2
010 3222482
 

Story

Oli selkeä visio. Vielä tarvittiin ripaus rohkeutta ja niin…jonkinlainen suunnitelma. Aika kului, kunnes eräänä erityisenä iltana tukholmalaisen hotellin ravintolassa palaset loksahtivat kohdalleen. Idea piirtyi selkeänä mieleen ja päätyi kolmivuotissuunnitelmana ravintolan lautasliinaan. Siitä alkoi Mycokon tarina. Ovet avautuivat lokakuussa vuonna 2010.

Mycoko syntyi naisia varten, jotka uskaltavat ja haluavat näyttää upeilta. Naisille, jotka arvostavat itseään, elävät elämää avoimin silmin, matkustavat, innostuvat uudesta ja osaavat nauttia arjen pikku ylellisyyksistä.

Halusin perustaa vaateliikkeen, jossa asiakas kokee esteettisen elämyksen heti ensi hetkestä astuessaan ovesta sisään. Vaateliikkeen, jossa ammattitaito on huipussaan ja asiakaspalvelu kaikki kaikessa. Kansainväliset huippumerkit, huolella valittu mallisto, kauniisti toisiinsa yhteensointuva värimaailma, ylellisyys, laatu ja yksilöllinen asiakaspalvelu olivat ajatukseni kulmakiviä ja ovat yhä. Niistä en tingi.

Työskentelin ennen yritykseni perustamista vastuullisissa tehtävissä yritysmaailmassa, jossa piti edustaa ja olla edustava. Monet lauantait vietin juoksemalla vaateliikkeestä toiseen etsien tyylikkäitä asukokonaisuuksia, kun oikeasti olisin halunnut viettää vähäisen vapaa-aikani perheeni parissa. Sen halusin tuleville asiakkailleni tarjota. Vaateliikkeen, jossa vaatteet toimivat täydellisesti keskenään ja joka tarjoaa kauniita kokonaisuuksia kenkiä myöten niin, että jää aikaa sille muullekin elämälle.

Minulle oli tärkeää, että Mycokon liike huokuu ylellisyyttä ja kansainvälisyyttä, mutta on tunnelmaltaan ennenkaikkea rento ja lämminhenkinen. Paikka, jossa viihdytään ja josta saa hyvän mielen. Paikka johon voi tulla ystävän tai kumppanin kanssa nauttimaan, juomaan kupillisen kahvia ja olla ammattilaisten palveltavana.
Kuulostaa siltä, että Mycoko on perustettu juuri sinua varten, eikö vaan...

Toivon sinulle kauniita, nautinnollisia sekä onnelllisia hetkiä Mycokossa!

Elina