Tilaus- ja toimitusehdot sekä maksu- ja toimitustavat

Käyttöehdot

Mycoko Oy ylläpitää Mycoko® -verkkokauppaa. Verkkokaupassa asiointi edellyttää Asiakkaalta voimassa olevien myynti- ja toimitusehtojen hyväksymistä.

Jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai ehtoihin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@Mycoko.fi

Tilaus:

Tilauksen tekijän on oltava vähintään 18-vuotias ja tilauksen tekijä sitoutuu antamaan oikeat tiedot tilauksen yhteydessä. Tilauksen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ja tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Hyväksytystä tilauksesta asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksesta näet tilausnumeron ja laskun loppusumman. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Maksaminen:

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassa maksetaan online maksuna. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express-kortilla, Mycoko Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Toimitus

Hyväksytyn tilauksen jälkeen toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti 3-5 arkipäivän kuluessa. Emme voi kuitenkaan vastata Mycoko Oy:stä riippumattomista toimitusviivästyksistä.

Toimituskulut näkyvät tilauksenteon yhteydessä, Toimitamme tilaukset kotiin asti

Tilauksia ei hyväksytä eikä tuotteita toimiteta Suomen ulkopuolella olevaan osoitteeseen. (Mikäli Asiakas haluaa tilata tuotteen Suomen ulkopuolelle, voi Asiakas ottaa yhteyttä sähköpostilla info@Mycoko.fi, jolloin ulkomaan myynti- ja toimitusehdot sovitaan erikseen.) Mikäli jokin tuote on äkillisesti loppunut varastosta, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaille, mahdollisimman nopeasti. Mikäli tuote on maksettu ja sitä ei pystytä toimittamaan, rahat palautetaan Asiakkaan tilille. Asiakkaan maksettavaksi tulevan arvolisäveron osuus ilmenee laskusta.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme vastaanota vahingoittuneita tuotteita. Rahat palautetaan asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi ja kopio Mycoko Oy:n lähettämästä tilausvahvistuksesta.

Maksettuja toimituskuluja ei palauteta asiakkaalle lähetetyn tilauksen jälkeen. Asiakas vastaa tahollaan mahdollisista asiakkaalle palautuksesta aiheutuneista kuluista.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta:

Asiakkaan tulee ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostitse info@Mycoko.fi mikäli:
- tuote on kadonnut kuljetuksen aikana
- tuote on vioittunut
- asiakkaalle on toimitettu väärä tuote

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Mycoko Oy ei vastaa Postin aiheuttamista viivästyksistä toimituksessa.

Muuta:

Mycoko Oy tekee parhaansa täyttääkseen ehtojen mukaiset velvollisuutensa. Mycoko Oy:tä ei kuitenkaan voida pitää vastuussa viivästymisistä, vioista tai häiriöistä, mikäli ne johtuvat Mycoko Oy:stä riippumattomista syistä. Viivästysten sattuessa Mycoko Oy täyttää velvollisuutensa niin pian kuin mahdollista. Mycoko Oy pidättää oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin myynti- ja toimitusehtoihin.

Nämä toimitus- ja myyntiehdot ovat voimassa 01.01.2020 alkaen.
CONTACTS

Mycoko Oy
Fredrikinkatu 32
00120 Helsinki
Y-tunnus: 2342350-8

Elina Vihersaari
CEO, Owner
+358 40 5868 456
elina@mycoko.fi

Satu Hautakoski
Store Manager
phone 010 322 2482
satu@mycoko.fi

MYCOKO

Fredrikinkatu 32
00120 Helsinki

010 322 2482
info@mycoko.fi

open:
Mon-Fri 10-18
Sat 11-16
Sun closed

For enquiries related to brand co-operation or other company related issues please email to elina@mycoko.fi
For enquiries related to job opportunities please contact satu@mycoko.fi
For enquiries related to our products or you need advice for your web shop purchase please contact info@mycoko.fi or call us 010 322 2482.

© 2017-2023 Mycoko | Design by Nettikari